Ondernemerschap

Leo Blok van Koninklijke Spido in komende magazine Friends in Business

Koninklijke Spido BV. - Rotterdam

Leo Blok staat in het komende magazine van Friends in Business, dat in mei verschijnt. Blok is directeur van Koninklijke Spido, de Rotterdamse rederij die in 2019 liefst 100 jaar bestond. Wij zochten Blok onlangs op.

In februari was Blok nog te gast in Studio Friends in Business. Hij zat aan tafel bij presentator Frank Vijg om te praten over het verloren afgelopen jaar. Vanwege de coronacrisis was 2020 een jaar om snel te vergeten.

Lees ook: Leo Blok (Koninklijke Spido) in Studio Friends in Business

'Je kunt er chagrijnig van worden en roepen dit willen we niet en dit kan niet, maar je kunt er niets aan doen. Er zijn zoveel bedrijven die hiermee geconfronteerd worden', aldus Blok. 'Dan ben ik een optimist en denk ik: zolang we de zaken zelf op kunnen lossen met de medewerkers van Spido, dan doen we dat zelf.'

Eventlocatie

Spido nodigt mensen vrijblijvend uit om de schepen te bezichtigen. 'Hoopt u uw relaties later in dit jaar te kunnen ontvangen op een event of heeft u inmiddels heel wat te vieren met vrienden en familie? Dan is dit de uitgelezen tijd om u rustig te oriënteren op een unieke eventlocatie', meldde Spido in de nieuwsbrief van februari. 

Lees ook: Koninklijke Spido: 'Kom vrijblijvend uw wensen bespreken voor een evenement'

Dit artikel wordt u aangeboden door

Koninklijke Spido BV.

Varende events in een steeds veranderend decor.

Meer nieuws