Ondernemerschap

Leonard de Lange (FlexxGroup): ‘Met onze tak Flexx Facility zaterdag op landelijke televisie’

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Flexx Facility, onderdeel van de FlexxGroup, komt komende zaterdag op de landelijke televisie. Karin Zwaan en Leonard de Lange komen aan het woord in het programma Zo Kan Het Ook op RTL 4. ‘Wij zijn hier een tijd geleden al voor benaderd’, zegt De Lange, commercieel directeur van de FlexxGroup.

‘De redactie van RTL was op zoek naar facilitair dienstverleners die een andere werkwijze hanteren dan de branche. Dat doen wij met Flexx Facility. Wij reinigen met ozonwater, een natuurlijk product dat vrij is van chemicaliën. Schoonmakers hebben vaak last van huidirritatie. Met ozonwater hebben wij daar veel minder last van. Het is milieuvriendelijk, duurzaam en ontsmet bovendien voor 99,9 procent. Dat is zeker in deze coronatijden belangrijk’, aldus De Lange. 

De uitzending van Zo Kan Het Ook op RTL 4 begint zaterdag 2 mei om 16.30 uur. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws