Ondernemerschap

Leonard de Lange (FlexxGroup) opgelucht: ‘We hebben het ineens weer druk’

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

We leven en ondernemen in een uitzonderlijke tijd’, zegt Leonard de Lange, commercieel directeur van FlexxGroup. Ook zijn bedrijf is hard getroffen door de coronacrisis, maar krabbelt langzaam maar zeker uit het dal.

‘We hebben het ineens weer druk, bedrijven hebben toch weer behoefte aan extra handjes. Ook bij Schiphol zijn we weer aan het werk, zij het in beperkte bezetting. Dat is wel heel fijn’, vertelt De Lange.

FlexxGroup is al jaren een betrouwbare partner en die goede naam helpt in deze tijd. ‘We weten als geen ander dat juist in deze tijden ondernemers en organisaties op zoek zijn naar stabiliteit en flexibiliteit. Hier zijn partners bij nodig die daar een bijdrage aan kunnen leveren. Zo’n partner is FlexxGroup.'

Gepassioneerde professionals

‘Wij zijn een team van gepassioneerde professionals die bedrijven kunnen ontzorgen op het gebied van flexibele dienstverlening. Onze kracht zit in het snel en last minute inregelen van flexibel inzetbare medewerkers, zoals verkeersregelaars, beveiligers, receptionistes, bezorgers, supermarktmedewerkers, logistiek medewerkers, schoonmakers en meer. Wij zijn partner voor het uitzenden én ondernemers van een gezond bedrijf.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws