Ludieke miljonairsprijs bij stadsfestival Op z’n Rotterdam

25-05-16

Leven als een miljonair…veel mensen dromen ervan. Komend weekend maken bezoekers van het stadsfestival Op z’n Rotterdams kans om het voor één dag zelf te beleven.

De volledig verzorgde miljonairsdag is te winnen op de hippe Kruiskade. Die wordt omgetoverd tot Madison Avenue uit New York. Ondernemers van dit High-End-Fashion district organiseren met elkaar een loterij waarin de winnaar voor één dag een miljonairsexperience ondergaat. Luxueuze winkels, een sterrenchef en exclusieve clubs heten de winnaar (en een vriend of vriendin) welkom om te genieten van hun exclusieve aanbod.

Oger

Fred van Leer geeft de winnaar een “echte miljonairsuitstraling”. Onder toeziend oog van deze Rotterdamse topstylist wordt hem bij Oger een maatpak aangemeten. De haarstylisten van Nathalie’s haarmodesalon zorgen voor een perfect afgestemde look. Hand- en nagelexpert Colinda garandeert dat de winnaar met miljonairshanden aan zijn of haar dag zal beginnen. Een filmploeg brengt de headlines van de dag in beeld, net zoals bij een echte Hollywood-ster!

Hilton

Sterrenchef Mario Ridder van toprestaurant Joelia, zal voor de winnaar een uitgebreide lunch bereiden. Professionele cocktailshakers van het luxueuze HUGH zorgen voor stomende cocktails. Het Las Vegas-gevoel wordt ervaren in Corso Casino, waar de miljonair als eregast een gokje mag komen wagen. De winnaar sluit de dag af onder een donzen dekbed van het Hilton-hotel.

Loterij

Iedereen die dit weekend tijdens Op z’n Rotterdams een artikel koopt bij één van de deelnemende winkels van Madison Avenue (Kruiskade), ontvangt een voucher waarmee hij of zij kans maakt op de miljonairsbehandeling.

 

Openingstijden Stadsfestival Op z’n Rotterdams

Stadsfestival Op z’n Rotterdams vindt plaats op zeven hotspots in het centrum. Ze hebben allemaal hun eigen thema.  Naast Madison Avenue (Kruiskade) zijn dat Azië aan de Maas (naast de Markthal), de Kookgoot (Koopgoot), Ramblas (Lijnbaan), Montmartre (Binnenwegplein), Vintage Plaza (Central Plaza) en de Markthal. Via een kunstroute van Rotterdamse iconen worden de hotspots verbonden.

Vrijdag 27 mei
16.00 – 21.00 uur

Zaterdag 28 mei
12.00 – 21.00 uur

Zondag 29 mei
12.00 – 18.00 uur

 

 

 

Meer nieuws