Rotterdam

M. de Koning Autobedrijven: hypermoderne en 100 procent elektrische ID. Buzz in aantocht

Maas-De Koning - Capelle aan den IJssel

Vanaf dit najaar is-ie bij M. de Koning Autobedrijven leverbaar: de volledig elektrisch aangedreven ID. Buzz van Volkswagen. De hypermoderne ID. Buzz vijfpersoonswagen en de ID. Buzz Cargo bedrijfswagen zijn praktisch, ruim en wendbaar en kennen een design dat is geïnspireerd op de legendarische Volkswagen T1.

In beide versies zorgt een 77 kWh accupakket voor een actieradius van tenminste 400 kilometer en supersnelle oplaadtijd. Bovendien profiteren de voertuigen van alle innovaties van de ID.-Family én hebben deze een zeer uitgebreide standaarduitrusting. De ID. Buzz Cargo bedrijfswagenversie is er vanaf 46.200 euro exclusief btw. De personenwagenuitvoeringen starten met een vanafprijs van 55.000 euro.

Opvallende details zijn het grote Volkswagen-logo, de V-vorm die vanuit de grille doorloopt tot in de schouderlijn, de driehoekige eerste zijruit, wielen die op de uiterste hoeken van de carrosserie staan, de luchtopeningen in de achterste stijl en de mogelijkheid van een two-tone uitvoering.

Lees ook: Een ‘CO2-taks-app’, een hypermoderne wasstraat en een bestelbus met zonnepanelen

Met de nieuwe ID. Buzz zet het Duitse automerk de volgende stap op het gebied van geëlektrificeerde mobiliteit. Volkswagen wil in 2030 de CO₂-uitstoot per verkocht model met 40 procent hebben teruggedrongen, en in 2050 zelfs geheel CO₂-neutraal opereren.

ID.Buzz staat na de zomer in de showroom van M. de Koning Autobedrijven in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Wie niet zo lang wil of kan wachten, ID.Buzz is er alvast te bestellen. Meer informatie is terug te vinden op www.mdekoning.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Maas-De Koning

Persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en kwaliteit. Dat is kenmerkend voor M. de Koning. Met 170 gemotiveerde professionals werken wij aan één gezamenlijk doel: zorgeloze mobiliteit voor onze klanten. Kortom, u staat bij ons centraal!

Meer nieuws