Mobiliteit en vervoer

M. de Koning Autolease wordt Maarten Autolease

Maas-De Koning - Capelle aan den IJssel

Dealerleasemaatschappij M. de Koning Autolease gaat per 6 juli verder onder een nieuwe naam: Maarten Autolease. De autoleasemaatschappij, die verbonden is en blijft aan dealerbedrijf M. de Koning Autobedrijven, streeft naar een meer autonome plek in de markt. Waar het dealerbedrijf zich richt op de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat Service en Skoda Service, heeft de leasemaatschappij een universele missie. Bij Maarten Autolease kan de klant namelijk terecht voor alle automerken.

Maarten Autolease is gevestigd in Capelle aan den IJssel, maar wordt vertegenwoordigd op alle vestigingen van M. de Koning. Naast het full-service operational lease pakket kan de klant bij Maarten ook terecht voor onder andere netto operational lease, shortlease, zakelijke verhuur en lease-a-bike.

Directeur Pieter van der Ree vertelt: ‘Maarten Autolease is niet alleen een eerbetoon aan Maarten de Koning die ons autobedrijf in 1964 oprichtte, het is ook een naam die zegt waar we voor staan. Als Maarten Autolease willen we vóór alles een persoon zijn, de zaakwaarnemer waar klanten altijd een beroep op kunnen doen. Bij Maarten Autolease staan niet de regels en reglementen centraal, maar mensen van vlees en bloed. Met hen voelen we ons verbonden, voor hen zetten we ons elke dag voor de volle 100% in.'

Nieuwe uitstraling

'Bij de nieuwe naam hoort uiteraard ook een nieuwe uitstraling. Deze is goed zichtbaar op de website van Maarten Autolease. Persoonlijk contact en het meedenken op het gebied van mobiliteitsoplossingen… ook als de klantwensen niet helemaal standaard zijn. Dat is waar Maarten Autolease voor staat.’

Meer informatie over Maarten Autolease is te vinden op www.maartenautolease.nl of bezoek Maarten en zijn collega’s op kantoor: Wormerhoek 5-7 in Capelle aan den IJssel.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Maas-De Koning

Persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en kwaliteit. Dat is kenmerkend voor M. de Koning. Met 170 gemotiveerde professionals werken wij aan één gezamenlijk doel: zorgeloze mobiliteit voor onze klanten. Kortom, u staat bij ons centraal!

Meer nieuws