Rotterdam

MAAT doneert elektrisch voertuig aan Feyenoord Foundation

MAAT - Alblasserdam

Een mooi gebaar van MAAT: de allround logistiek dienstverlener uit Alblasserdam heeft een Addax Motors E-Mobility-voertuig gedoneerd aan de Feyenoord Foundation. Directeur Arjan Maat overhandigde het bijzondere kampioenscadeau onlangs aan manager Maatschappelijke Zaken Ton Strooband.

Het voertuig wordt ingezet voor de sociaalmaatschappelijke initiatieven van Feyenoord. De club uit Rotterdam-Zuid bereikt met de programma’s op het gebied van sport, onderwijs en werk dagelijks duizenden kinderen en jongeren. Dit wordt gedaan met een team van ruim dertig mensen, die elke dag vol enthousiasme de #KrachtvanFeyenoord uitstralen en overbrengen. De vaste medewerkers krijgen daarbij hulp van stagiairs, vrijwilligers en ambassadeurs.

Feyenoord dankbaar
‘Tot op heden werd dit met een bakfiets gedaan’, vertelt Ton Strooband. ‘Met deze oplossing kunnen we nog gemakkelijker de kinderen in de wijken van Rotterdam bereiken.’ Arjan Maat vult aan: ‘Met MAAT streven we ernaar om maatschappelijk een belangrijke rol te vervullen. Dit doen we door lokale en regionale initiatieven te steunen. #KrachtvanFeyenoord is hier een goed voorbeeld van. De rol die zij vervullen voor kinderen in Rotterdam vinden wij fantastisch.’

Tekst gaat verder onder de afbeelding

MAAT Feyenoord

Ontwikkelingen in duurzaam transport
‘Met MAAT E-Mobility zijn we nadrukkelijk bezig met de verduurzamingsslag die gemaakt wordt op het gebied van transport,’ vervolgt Arjan. ‘Last mile delivery in grote steden krijgt een steeds belangrijkere rol met de invoering van zero emission zones. Dit soort initiatieven zijn een eerste opstap om de mogelijkheden met onze oplossingen te laten zien. Het maatschappelijke karakter maakt het nóg mooier. Met Feyenoord voegt MAAT E-Mobility weer een mooie naam toe aan het rijtje met samenwerkingen, waarin onder andere PLUS, Wijkhopper en Oscar Circuclair staan.’

Kijk op https://www.feyenoord.nl/maatschappelijk voor meer informatie over de #KrachtvanFeyenoord.

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws