10-03-22

MAAT en Oceanco verlengen LSP Partnership

MAAT en Oceanco hebben afgelopen week het partnership verlengd door een handtekening te zetten onder een vernieuwd meerjarig contract. Oceanco, de jachtenbouwer uit Alblasserdam, maakt al een aantal jaren gebruik van de LSP diensten van multidisciplinair logistiek dienstverlener MAAT.

Met het vernieuwde meerjarig contract zal Oceanco en haar subcontractors ook de komende jaren volledig worden ontzorgd op logistiekgebied. Van zowel intern als extern transport tot warehousemanagement zijn de collega’s van MAAT dagelijks in de weer om te voldoen aan de hoge standaarden die Oceanco van hun partners verwacht.

‘Trots op vertrouwen’

Algemeen directeur Arjan Maat: ‘Wij zijn meer dan trots dat Oceanco het vertrouwen in ons uitspreekt om de komende jaren verder te bouwen aan de prachtige projecten die hier praktisch om de hoek worden gebouwd. MAAT zet in op verdere professionalisering in met name processen en structuur ondersteund door verdere inpassing van intelligente softwaresystemen. Waar een klein dorp al niet groots in kan zijn.’

Foto: MAAT

Meer nieuws