Ondernemerschap

MAAT organiseert Open Dag op 12 oktober in Alblasserdam

MAAT - Alblasserdam

MAAT organiseert op 12 oktober een Open Dag. De allround logistiek dienstverlener doet dat in het kader van het 85-jarig bestaan, op twee locaties in Alblasserdam.

MAAT is een familiebedrijf, opgericht in 1934, en is actief vanuit meerdere locaties in Zuid-Holland en een vestiging in Antwerpen. Met exceptioneel transport en contractvervoer. Met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Met warehousing én een concept voor truckparking. Volledig denkend vanuit fourth party logistics (4PL) en duurzaamheid.

Het hoofdkantoor van MAAT is gevestigd in Alblasserdam, aan de Edisonweg. Ook aan het Nieuwland Parc in Alblasserdam heeft MAAT een vestiging. Op 12 oktober zijn deze twee vestigingen open voor geïnteresseerd publiek, van 13.00 tot 17.00 uur.

‘Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen, heerlijke versnaperingen, rondleidingen en natuurlijk ook onze vacaturebank’, zegt directeur Arjan Maat. ‘Pendelbussen rijden heel de middag heen en weer van en naar onze locaties vanaf de Hoogendijk in Alblasserdam. Daar is voldoende parkeergelegenheid.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws