Ondernemerschap

MAAT speelt met uitbreiding vloot in op groeiende klantvraag

MAAT - Alblasserdam

MAAT heeft in de eerste twee maanden haar vloot uitgebreid met drie nieuwe Scania-trekkers en twee Manitou verreikers. ‘We spelen daarmee enerzijds in op onze duurzaamheidsambities en anderzijds op de groeiende vraag van onze klanten,’ zegt Arjan Maat, directeur van de allround logistiek dienstverlener uit Alblasserdam.

Twee van de drie nieuwe trucks zijn voorzien van een autolaadkraan. Een van hen beschikt zelfs over een nieuwe Palfinger-autolaadkraan. Dit is de eerste en enige PK 30.002 TEC7-kraan in Nederland. Ook schafte MAAT de eerste Scania lowdeck-trekker met lowdeck-trailer aan. ‘Met deze combinatie kunnen we ons onderscheiden,’ zegt Arjan Maat. ‘Door de beperkte schotelhoogte en uitschuifbare trailer kunnen we nog meer specifieke lading transporteren. Hierdoor kunnen we onze diensten nog brede en meer divers aanbieden.’

Multifunctionele verreikers voor bouw en industrie
Daarnaast voegde MAAT onlangs twee verreikers van Manitou toe aan de verhuurvloot. Deze 3-in-1-machines zijn multifunctioneel inzetbaar: als telescoopwerker, hoogwerker of voor diverse hangende lasten. Met een maximale hijscapaciteit van 6.000 kilo, hefhoogte tot 26 meter en een maximale reikwijdte van 22 meter zijn de verreikers uitermate geschikt voor in de bouw en industrie.

Lees ook: Maat e-mobility, een wereldprimeur

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws