Mazars Rotterdam: debat ‘krijg inzicht in uw cyberrisico’s’

07-10-17

Mazars Rotterdam organiseert op dinsdag 31 oktober in samenwerking met ‘Meijers makelaar in assurantiën’ een bijeenkomst om te debatteren over de risico’s van cyberaanvallen. De digitalisering van onze maatschappij en economie is een feit. Marktpartijen en de publieke opinie eisen veilige IT-systemen en bescherming van privacygegevens.

Deze vereisten worden steeds meer in wetgevingen verankerd. Door de digitalisering krijgen meer en meer bedrijven met cyberincidenten te maken. Heeft u uw maatregelen ter bescherming tegen cyberincidenten op orde en bent u op een cyberaanval voorbereid? 

Cybercriminaliteit is één van de meest onderschatte bedrijfsrisico’s. Is uw data goed beveiligd en hoe kunt u dit aantonen? Heeft u inzicht in uw cyberrisico’s? Ondanks goede maatregelen is 100% veiligheid onmogelijk. Dat werd onlangs pijnlijk duidelijk toen een groot deel van de Rotterdamse haven werd platgelegd door een wereldwijde hack. Hoe kunt u zich verzekeren tegen de risico’s van cybercrime? Welke mogelijkheden zijn er, wat wordt wel en niet gedekt? Discussieer mee tijdens het cyber risk debat.

U kunt zich hier kosteloos aanmelden voor deze bijeenkomst op 31 oktober, bij Mazars Rotterdam. 

Het programma ziet er als volgt uit:
15.00 uur | Ontvangst 
15.20 uur | Opening
Dagvoorzitter: Nico Huizing RE RA, Partner IT Audit bij Mazars
15.25 uur | Hoe krijgt u inzicht in uw cybersecurity risico’s? Over de risico’s, verantwoording en de normen rondom cybersecurity 
Spreker: Jan Matto, cybersecurity en privacy specialist en partner bij Mazars
15.50 uur | De mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van cyberverzekeringen 
Spreker: Rob van Leyen, aansprakelijkheidsverzekering specialist bij Meijers makelaar in assurantiën. 
16.15 uur | Pauze
16.30 uur | Paneldiscussie o.l.v. Nico Huizing aan de hand van stellingen 
Panelleden: Rob van Leyen – Meijers makelaar in assurantiën, Jan Matto – Mazars, Randhir Sewnarain – cybersecurity specialist bij Mazars
17.15 uur | Afsluiting door dagvoorzitter 
17.20 uur | Netwerkborrel

Meer nieuws