Ondernemerschap

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV drie jaar langer verbonden aan Friends in Business

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV - Rotterdam

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV heeft de verbintenis met Friends in Business met drie jaar verlengd. Meenhuis is onlangs gefuseerd met Van der Kraan Uitvaartzorg.

'Onze uitvaartorganisatie verzorgt uitvaarten in de gehele regio Rijnmond', zegt Jean-René Meenhuis. Beide bedrijven werkten in de afgelopen 14 jaar al facilitair samen en gaan nu de krachten helemaal bundelen op het gebied van uitvaartzorg.’

'Vanuit onze vier vestigingen zal onze professionaliteit, eerste klas dienstverlening en bovenal persoonlijke uitvaartzorg nog beter en sterk uitgedragen gaan worden', vertelt Meenhuis.

Jean-René Meenhuis was begin dit jaar nog te gast in Studio Friends in Business om te praten over zijn bedrijf. Hij zat aan de tafel bij presentator Frank Vijg en Jan Dirk Stouten.

Lees ook: Jean-René Meenhuis (Meenhuis Uitvaartzorg) in Studio Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV

De uitvaartwensen van nabestaanden staan bij Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg centraal. Een uitvaart biedt u immers de gelegenheid om voor de allerlaatste keer respectvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare.

Meer nieuws