Ondernemerschap

Met vijf bekende Rotterdammers praten over de dood

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV - Rotterdam

Meenhuis & van der Kraan Uitvaartzorg van Jean-René Meenhuis heeft in de afgelopen periode in samenwerking met Jan Dirk Stouten met vijf bekende Rotterdammers gesproken over de dood. Het resultaat is zowel intrigerend als meeslepend. Vijf prachtige persoonlijke verhalen die een andere, gevoelige kant laten zien van deze persoonlijkheden.

Na horecaondernemer Herman Hell, Hugo Borst, Ruth Jacott en Leontien Zijlaard-van Moorsel sprak Stouten in de serie ‘Laten we het er toch maar even over hebben’ nu met John de Wolf, voormalig voetballer van Feyenoord en tegenwoordig assistent-trainer bij dezelfde club.

In dit meeslepende gesprek zien we de zachte kant van John de Wolf. Over het ouder worden, de verantwoordelijkheden en de dood van zijn vader. Een mooie kant die we niet vaak zien van hem.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV

De uitvaartwensen van nabestaanden staan bij Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg centraal. Een uitvaart biedt u immers de gelegenheid om voor de allerlaatste keer respectvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare.

Meer nieuws