Ondernemerschap

Mega Bike: ‘Kan niet bestaat niet’

15-02-22

‘Wij handelen pijlsnel en oplossingsgericht naar onze klanten,’ zegt het enthousiaste en gediplomeerde personeel van Mega Bike. ‘We repareren terwijl u wacht, ook in het drukke seizoen.’ De garantie- en serviceafdeling zit bij de hypermoderne werkplaats en hun motto luidt: ‘Kan niet bestaat niet.’  

Bij een nieuwe aankoop wordt elke fiets direct op maat afgesteld dus iedereen kan fietsend de zaak verlaten. Iedere week heeft Mega Bike nieuwe acties. Bekende merken, zoals Sparta, Gazelle, Giant, Batavus, Sparta, Puky, Rivel, Loeki, Germaan, BSP, Dahon, Koga Miyata, Union, Trek, Vogue etc. Mega Bike heeft niet alleen nieuwe collecties maar ook showroommodellen. 

Een bezoek brengen aan de grootste megastore van Nederland is de allerbeste en kortste weg naar veel keuze en korting. Bezoek ook eens hun afdelingen met elektrische (vouw-) fietsen, ATB & racefietsen. Ook van kinderfietsen zijn er zo’n duizend, dus aan de keuzemogelijkheden kan het niet liggen. Waar je duizenden fietsen laat? In een hele ruime winkel, van maar liefst 2.500m2. En gelukkig passen er ook nog een aantal op de stoep en in de andere filialen. 

Meer nieuws