Ondernemerschap

Met ARBO Rotterdam ben je zeker van kwaliteit en veiligheid

25-10-22

ARBO Rotterdam geeft advies over alle kwaliteit, arbo/veiligheid en milieukwesties binnen je bedrijf. Ze begeleiden bij bedrijfscertificeringen en verzorgen opleidingen voor personeel. 

ARBO Rotterdam geeft de cursus herhaling BHV. De cursisten worden getraind om adequaat op een noodsituatie te reageren. Die cursus wordt op de eigen locatie aan de Kleiweg te Rotterdam gegeven. Ook verzorgt ARBO Rotterdam een cursus kleine blusmiddelen. Bijvoorbeeld bij Almatis, in de Botlek. Daar zijn cursisten getraind om effectief een beginnende brand te blussen. Maar ARBO Rotterdam verzorgt ook hoogwerkercursussen; hier worden de cursisten getraind om veilig en behendig een hoogwerker te besturen. Vandaag geven ze een cursus VCA te Kerkrade, en dat gebeurt in het Kroatisch.

Regelmatig begeleidt ARBO Rotterdam ontruimingsoefeningen. Ze trainen het personeel om gebouwen op adequate en veilige manier te ontruimen. Niet alleen in Rotterdam maar zelfs ook in Amsterdam.

ARBO Rotterdam voert de RI&E uit, zoals onlangs aan boord van de Zodiac. Daarnaast voeren ze de jaarlijkse keuringen van arbeidsmiddelen uit. De keuringen vinden plaats conform de NEN-normen. Maar ook voor de begeleiding en ondersteuning tijdens externe ISO 9001 en ISO 14001 audits ben je bij ARBO aan het juiste adres. 

Met ARBO Rotterdam als partner ben je verzekerd van kwalitatief maatwerk en oplossingen voor al je kwaliteit, arbo/veiligheid en milieuvraagstukken.

Meer nieuws