Möller Autoschade opent een Pop-Up hagel herstelcentrum

29-07-19

Een enorme hagelbui heeft vorige week schade aangericht in de regio Groot Rotterdam en Lansingerland. Met name zijn de regio’s Blijdorp, Schiebroek, Overschie, Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam Airport en Berkel getroffen. Vele duizenden auto’s zijn beschadigd.

Bij de vestigingen van Möller Autoschade begon afgelopen maandagochtend de telefoon meteen te rinkelen. Gezien het enorm aantal schades is er besloten om een crisis ruimte in te richten. Aan de Sevillaweg 57 in bedrijvenpark Noord West, worden de beschadigde auto’s voor de gedupeerde klanten geïnspecteerd en hersteld. 

‘Veel mensen wisten zelf niet dat ze waren getroffen door de hagel. Het betrof een milde vorm van hagelschade. Geen grote deuken maar veel kleinere beschadigingen over de gehele auto. Met onze gratis inspectie voorkomt de klant dat ze een behoorlijk bedrag minder krijgen bij latere inruil van de auto. Even bij ons laten inspecteren en herstellen voorkomt deze ellende. De inspectie kan door de klant via onze site https://www.hagelcentrumrotterdam.nl zelf online worden ingepland. Bellen kan natuurlijk ook op ons nummer 010-285.44.44. Wij regelen de rest inclusief de betaling en het vervangend vervoer’, aldus Alfred Möller, initiatiefnemer van het Pop-Up hagel herstelcentrum.

Möller Autoschade is met zeven vestigingen en circa 150 medewerkers uitgegroeid tot een begrip in de regio Rotterdam en Lansingerland. Het bedrijf werkt nauw samen met diverse automerken, leasemaatschappijen en nagenoeg met iedere verzekeraar in Nederland.

Zonder afspraak kan er bij het hagel centrum aan de Sevillaweg 57 in bedrijvenpark Noord West op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur worden langsgereden voor een gratis advies.
 

Meer nieuws