Ondernemerschap

Moore DRV op verjaardagsvisite bij Namasté

Moore DRV - Rotterdam

Neushoorn Namasté vierde gisteren in Blijdorp haar 31ste verjaardag. Moore DRV, dat zelf dit jaar 100 jaar bereikt, was van de partij met een heel bijzonder cadeau: ze verlengen hun adoptie van vorig jaar met nóg een jaar.

Met de adoptie van deze Indische neushoorn steunt Moore DRV Diergaarde Blijdorp. De dierentuin heeft een zware tijd achter de rug vanwege corona. De poorten zijn weliswaar weer open, maar er zijn nog steeds beperkende maatregelen.

Namasté, die met 1500 kg de één na zwaarste diersoort van Blijdorp is, maakt het goed. Haar zevende kalfje wordt op valentijnsdag alweer 5 jaar. De rozenblaadjes, die ook op deze feestdagen met kruiwagens tegelijk worden aangevoerd, behoren tot de dagelijkse kost van Namasté. Maar daar komen nog 4 kruiwagens kuilgras en brokken en takken bij om op gewicht te blijven. Haar favoriete ritueel is badderen, zowel binnen als buiten. Dat wordt 2 keer per week afgesloten met een pedicure-behandeling. Moore DRV: ‘We hebben we er alle vertrouwen in dat Namasté het goed heeft en houden haar goed in de gaten via de webcam.’

Veel Moore DRV-ers koesteren mooie herinneringen aan de best bezochte dierentuin van Nederland. De roots van DRV én Moore liggen ook in deze wereldstad Rotterdam. Na de oorlog richtte de pleegvader van een van de naamgevers van Moore DRV, de heer Van der Veen, een administratiekantoor op in Rotterdam. Na de samenvoeging met het van oorsprong Zeeuwse kantoor De Roo & Fossen in 1990, ontstond het huidige Moore DRV (De Roo en Van der Veen).

Jarige Namasté

Voor de fans hebben we ook nog een leuk filmpje van Namasté haar vorige verjaardag

Dit artikel wordt u aangeboden door

Moore DRV

Wij zijn ‘Moore DRV. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Meer nieuws