30-03-22

Moore DRV organiseert kennissessie op 13 april

Elke ondernemer, controller of financieel manager wil 24/7 weten hoe het bedrijf er precies voor staat. Welke processen goed presteren en wat er beter kan. Wil je ook actueel inzicht via heldere financiële rapportages en dashboards, kom dan naar de gratis kennissessie bij Moore DRV Rotterdam op woensdagmiddag 13 april.

Door goede rapportages kun je eerder je doelen bereiken. Speedbooks is software die daarbij kan ondersteunen. Zo heb je meer gevoel bij cijfers en kun je de juiste beslissingen nemen en processen optimaliseren. De kennissessie is vooral bedoeld voor ondernemers, financiële managers en controllers die werkzaam zijn in de logistiek, productie en handel. Je kunt je aanmelden via https://www.drv.nl/webinars/kennissessie-speedbooks/

Lees ook: Moore DRV in Studio Friends in Business

Moore DRV is er voor ondernemers in de echte economie. Moore DRV heeft een breed dienstenpakket op het gebied van accountancy, audits & assurantiën en belastingadvies. Maar ook consultancy, internationaal ondernemen en cyber security. Kortom, zoek je een kwalitatieve en betrouwbare partner, die lokaal betrokken is en korte lijnen heeft, maak dan eens kennis met Moore DRV.

Foto: DRV

Meer nieuws