Ondernemerschap

M&P Groep rust medewerkers uit met ‘1,5 meter’-hesjes

M&P Groep - Dordrecht

M&P Groep heeft een deel van het personeel uitgerust met oranje of gele hesjes om het winkelend publiek te herinneren aan de 1,5 meter afstand maatregel van het RIVM om verspreiding van het coronavirus te verkleinen.

Op de gele hesjes van M&P staat ‘houd 1,5 meter afstand’ op rug, op de oranjehesjes ‘toezicht’. Directeur Ruud van der Poel: ‘Binnen M&P hanteren wij strikt de regels die door het RIVM zijn uitgevaardigd. Wij kunnen onze dienstverlening niet volledig uitvoeren als ons personeel het risico loopt getroffen te worden door het coronavirus’, aldus Van der Poel.

‘Gelukkig is dat niet het geval. Onze mensen zijn niet alleen persoonlijk op de hoogte gebracht, maar werken nauwlettend volgens de regels van het RIVM en onze eigen strenge protocollaire richtlijnen.’
 

Dit artikel wordt u aangeboden door

M&P Groep

Als groepsholding faciliteert M&P Industries B.V. haar diverse werkmaatschappijen op verschillende gebieden, zoals algemeen beleid, toekomstvisie, administratie en financiering, human resources, certificeringen etc. Zo focussen de werkmaatschappijen zich volledig op de operationele invulling van de dienstverlening die zij bieden.

Meer nieuws