Nedelko organiseert voetbaltoernooi voor bedrijven in Sparta-stadion

15-01-19

Nedelko laat dromen werkelijkheid worden. Op vrijdag 14 juni kunnen bedrijven deelnemen aan het eerste Nedelko bedrijventoernooi, een evenement dat plaatsvindt in het stadion van Sparta Rotterdam. Ga de strijd aan met negen andere bedrijven en probeer de eerste felbegeerde Nedelko Cup in de wacht te slepen.

Voetballen in een echt voetbalstadion, het prachtige Kasteel van het in 1888 opgerichte Sparta. Nedelko gaat alles verzorgen tot in de puntjes. ‘Naast beleving vinden we ook het stukje ontmoeting belangrijk. Daarom is het voor ons wel van belang dat jij met jouw bedrijf een bestaande relatie bent van Nedelko’, zegt Monique de Jong, managing director van Nedelko.

‘Onder het genot van een leuk potje voetbal, lekkere hapjes en drankjes én aansluitend een heerlijke barbecue, kunnen we gezellig bijkletsen. Er is in totaal plaats voor tien teams. De wedstrijden worden op een half veld afgewerkt, waarbij er met teams gespeeld wordt die bestaan uit zes veldspelers en één doelman of -vrouw. Het precieze dagprogramma wordt in de loop van 2019 bekend. Wel kunnen we je nu alvast vertellen dat we aan het begin van de middag zullen aftrappen en om een uur of acht ’s avonds het Kasteel achter ons laten.’

Inschrijven
Meedoen aan de eerste Nedelko Cup? Aanmelden kan gratis via info@nedelko.nl o.v.v. ‘Nedelko Cup 2019’. Wees er in verband met het geringe aantal beschikbare plaatsen snel bij. Inschrijven kan tot woensdag 6 februari!

Meer nieuws