Nieuw in Diergaarde Blijdorp: The Game

30-07-19

Blijdorp: The Game. Een nieuw initiatief van Diergaarde Blijdorp in samenwerking met Uitjesbureau. In een zinderend en spannend spel gaan teams op ontdekkingstocht en komen zij door het uitvoeren van opdrachten veel te weten over de vaak onontdekte kant van de dierentuin.

Denk aan monumenten, natuurbehoud en natuurlijk de dieren. Het spel neemt de teams mee op avontuur door Blijdorp. Bezoekers krijgen een kijkje op bijzondere plekken zoals het laboratorium en het voedselmagazijn. Medewerkers, zoals de dierenarts, directeur en dierverzorgers vertellen hen meer over hun bijzondere werk. Ieder team heeft een tablet en trekt ten strijde tegen de andere teams. Het slimste en oplettendste team zal zegevieren.

Blijdorp The Game duurt minimaal 75 minuten en is te spelen vanaf 25 tot 250 personen. Ideaal voor teamuitjes, familiedagen of als break tijdens een congres of vergadering. Blijdorp The Game is ontwikkeld in samenwerking met ub-entertainment.

Samenwerking
Diergaarde Blijdorp organiseert ongeveer 700 evenementen per jaar. Bij veel van deze evenementen is een groeiende vraag naar teambuildingsactiviteiten. De Diergaarde besloot op zoek te gaan naar een activiteit waar naast mens en dier ook teambuilding en plezier centraal staan. In Uitjesbureau, het bedrijf achter ub-entertainment, heeft de Diergaarde een uitstekende samenwerkingspartner gevonden.

Informeer naar de mogelijkheden van onder meer Dinner&Game arrangementen via sales@diergaardeblijdorp.nl en 010 4431415.

Meer nieuws