Ondernemerschap

Nieuw pand Van Dorp Rotterdam: eenheid, bereikbaarheid en zichtbaarheid

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Familiebedrijf Van Dorp, met circa 1.500 medewerkers een bekende speler binnen de Nederlandse installatiebranche, heeft begin februari een nieuwe vestiging geopend in Brainpark III Rotterdam. Het betreft een mooie zichtlocatie aan de Fascinatio Boulevard, vlak aan de A16.

Naast Van Dorp Rotterdam zullen Van Dorp projecten, Van Dorp Energie Management en de afdeling Juridische Zaken van het landelijk opererende Van Dorp zich in dit nieuwe pand vestigen. De vestiging huisvest vanaf 1 februari ruim 150 medewerkers en biedt Van Dorp Rotterdam de mogelijkheid door te groeien naar 250 medewerkers.

De groei-ambitie en visie van Van Dorp sluiten naadloos aan op de kansen en mogelijkheden die er binnen het verzorgingsgebied West-Nederland liggen. Vanuit deze nieuwe locatie verwacht Van Dorp haar klanten nog beter van dienst te zijn.

Onlangs waren Chris van der Veen en Vincent de Gier van Van Dorp te gast in Studio Friends in Business (zie foto). Zij zaten aan desk bij presentator Jan Dirk Stouten om onder meer te praten over de verhuizing.

Lees ook: Chris van der Veen en Vincent de Gier (Van Dorp) in Studio Friends in Business

Van Dorp projecten
Van Dorp nam in 2017 het alom bekende Van Galen Klimaattechniek over. De Technisch Beheer activiteiten van zowel Van Dorp als Van Galen werden begin 2020 al samengevoegd. Sinds kort is ook Van Galen Projectenbedrijf definitief omgedoopt en voert nu de naam Van Dorp projecten.

Van Dorp City Solutions (CISO)
Naast de vestiging in Brainpark III, heeft Van Dorp ook een kleine vestiging in het centrum van Rotterdam. Deze vestiging is een paar jaar geleden gestart met een uniek proefconcept. Een concept dat één doel voor ogen had: als bedrijf een significante bijdrage leveren aan het milieu en zero-emissie realiseren voor vervoer in het centrum van grote steden. Alle monteurs rijden onder andere op speciale, moderne elektrische voertuigen naar de klant.

Dit unieke concept is uitvoerig getest en eind 2020 gelanceerd onder de naam Van Dorp City Solutions, kortweg Van Dorp CISO. De gemeente Rotterdam omarmt deze initiatieven van harte en wil niets liever dan de uitstoot van uitlaatgassen tot nul reduceren. Logisch dat Van Dorp juist dit concept in Rotterdam heeft gelanceerd.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws