Nieuwe bedrijfsfilm Flash Private Mobile Networks

10-04-19

Steeds meer bedrijven in verschillende sectoren beseffen dat zij afhankelijk zijn van mobiele en/of draadloze communicatie voor bedrijfskritieke processen. Flash Private Mobile Networks ziet hierin een verschuiving in technologieën en in de manier waarop organisaties werken. Voor de communicatie, maar ook in de uitvoering van diverse werkprocessen wordt er steeds meer gebruik gemaakt van smart devices.

Voor gebruik van deze mobiele applicaties zijn eigen mobiele breedbandoplossingen met wifi of private-LTE vaak de oplossing. Maar de werelden tussen private en publieke netwerken raken steeds meer verweven en ontwikkelingen volgen elkaar zeer snel op. 

Flash is al meer dan 20 jaar vertrouwd met communicatie binnen bedrijfs- en missiekritische omgevingen. Aanvankelijk gestart als verhuurpartij in portofoons, heeft Flash zich inmiddels ontwikkeld tot marktleider en zijn ze kennispartner voor missiekritische communicatie-oplossingen. 

‘Wij zien dat de wereld verandert en wij veranderen mee. Radiocommunicatie blijft voor ons bestaan en staat voor communicatie met een zeer hoge beschikbaarheid. Vaak zijn deze private netwerken zeer geschikt voor lokale of stedelijke communicatie-vraagstukken. Daarnaast zien we klanten die een regionaal of landelijk werkgebied hebben. Voor hen is Push-to-Talk over cellular de ideale oplossing. Gebruikers willen streamen, verschillende apps gebruiken en tegelijkertijd absolute zekerheid van de mogelijkheid tot communiceren hebben’, aldus Simone van Putten, CEO. 

‘Met ons 24/7 full service concept kunnen bedrijven hun communicatie-zorg geheel aan ons overlaten. Wij zijn geen dozenschuivers. Wij beseffen dat betrouwbare communicatie essentieel is voor de veiligheid van medewerkers. En daar zetten wij graag een stap extra voor.’

Voor meer informatie, klik hier

 

Meer nieuws