Ondernemerschap

Nieuwe bedrijfskleding voor medewerkers Industrial Physics

Industrial Physics - Capelle aan den IJssel

‘Het is een nieuw jaar en ons team heeft een gloednieuwe garderobe! Het team is helemaal aangekleed en klaar om ertegenaan te gaan’. Dat zegt marketingmanager Simone Canter van Industrial Physics.

Het personeel van het internationale bedrijf heeft nieuwe bedrijfskleding ontvangen. Industrial Physics deelt op social media een korte van de presentatie. 

Industrial Physics (Inks & Coatings) ontwikkelt en produceert test- en meetapparatuur voor de coating industrie. Die apparatuur onderzoekt onder meer op welke manier verfsystemen kunnen bijdragen aan een duurzame wereld.

Canter vertelde eerder deze maand al dat 2021 een bijzonder jaar wordt voor Industrial Physics. 'Vorig jaar besloot het bedrijf alle divisies samen te voegen. We worden één groot bedrijf, allemaal met dezelfde visie.'

Lees ook: Simone Canter (Industrial Physics): ‘Ik heb er in één klap zes nieuwe collega’s bij’

Kijk hieronder naar de video van Industrial Physics in de LinkedIn-post:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Industrial Physics

Industrial Physics, een leider in testapparatuur voor pakket- en productintegriteit, wordt door miljoenen klanten wereldwijd vertrouwd om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan strenge kwaliteits-, veiligheids- en regelgevingsvereisten. Onze merkenfamilie bedient klanten in vijf segmenten: dranken en conserven, flexibele verpakkingen, inkten en coatings, materiaaltesten en productintegriteit.

Meer nieuws