Ondernemerschap

Nieuwe datum voor Zing je Schor in Kantine Walhalla: dinsdag 10 mei

SAM Reclame & Communicatie - Rotterdam

Er is een nieuwe datum geprikt voor Zing je Schor. Het ludieke benefietevenement in Kantine Walhalla zou eigenlijk op donderdag 10 februari hebben plaatsgevonden, maar vanwege de coronamaatregelen ging het deze week niet door. De deelnemers mogen nu op dinsdag 10 mei het podium betreden.

Zij zingen over drie maanden met de band van Het Groot Niet Te Vermijden hun favoriete popliedje. De organisatie verwacht op deze nieuwe datum een volle zaal te kunnen verwelkomen zodat het weer een onvergetelijke avond wordt.

Zing je Schor is een ludiek benefietevent dat volledig in het teken staat van het Familiehuis Daniel den Hoed. Een ‘concert’ waarbij de deelnemende ‘artiesten’ geld ophalen voor het goede doel. Geld dat hard nodig blijft om kankerpatiënten en hun familieleden te kunnen helpen aan een warm tweede thuis dichtbij het ziekenhuis.

Michael Arbman (Bytesnet) en Stephan van der Meer (SAM Reclame) zijn nauw betrokken bij het evenement in Kantine Walhalla van Harry-Jan Bus. Aan de editie van dit jaar doet onder meer Wim Milder van Axoft IT & Telecom mee.

Lees ook: ‘We geven graag iets terug’

Foto: archieffoto van Zing je Schor

Dit artikel wordt u aangeboden door

SAM Reclame & Communicatie

Wij zijn SAM. MERKENBOUWERS. Wij maken als full service reclamebureau geen verschil tussen online en offline. Wij maken de verbinding. Vanuit een doordachte basis ontwikkelen wij concepten die werken, bepalen de strategie die communicatie waardevol maakt, zorgen voor synergie die merken nodig hebben. Daarin zijn wij leidend (of eigenwijs zo u wilt) en uiterst creatief.

Meer nieuws