Mobiliteit en vervoer

Nieuwe Friend: 3B Exclusief BV

3B Exclusief BV - Rotterdam

Een nieuwe Friend in Business: 3B Exclusief BV. ‘Wij zijn een betrouwbare partner, gespecialiseerd in de verkoop van jonge luxe auto’s’, zegt Eric Bakker.

‘3B Exclusief staat voor topkwaliteit en een uitstekende service. Innovatie, perfectie en klasse spelen een belangrijke rol binnen onze onderneming. We zorgen ervoor dat onze auto’s aan die eisen voldoen. Bij 3B Exclusief begrijpen we dat je bij de aanschaf van een exclusieve en luxe auto niet over één nacht ijs gaat. Wij helpen om het maximale plezier uit een nieuwe aanwinst te halen.’

3B Exclusief helpt klanten ook met verzekeringen en financieringen. ‘Door onze jarenlange ervaring mogen wij met recht specialist genoemd worden op het gebied van de juiste financieringsmogelijkheden en uiteraard kennen wij de weg naar de assuradeur om een auto tegen de scherpste tarieven te laten verzekeren’, aldus Bakker. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

3B Exclusief BV

Bij ons is Topklasse de standaard en Exclusief de norm. 3B Exclusief is gespecialiseerd in de verkoop van jonge gebruikte luxe auto’s. Wij bieden u een ruime keuze aan exclusieve auto’s. In ons assortiment vindt u zowel sportieve als ingetogen modellen. Ook kunt u bij 3B Exclusief altijd rekenen op een uitstekende service.

Meer nieuws