Ondernemerschap

Nieuwe Friend: allround logistiek dienstverlener MAAT

MAAT - Alblasserdam

Een nieuwe Friend in Business: MAAT, een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland, opgericht in 1934. Het familiebedrijf bestaat dit jaar liefst 85 jaar.

MAAT is actief vanuit zes locaties in Zuid-Holland en één in het Belgische Antwerpen. Met exceptioneel transport en contractvervoer. Met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Met warehousing én een concept voor truckparking. Volledig denkend vanuit fourth party logistics (4PL) en duurzaamheid.

Het hoofdkantoor van MAAT is gevestigd in Alblasserdam, aan de Edisonweg. Op die locatie zijn MAAT Transport en MAAT Techniek gevestigd. In 2008 is het pand op Nieuwland Parc in Alblasserdam in gebruik genomen. MAAT Heftrucks en MAAT Logistiek zijn hier gevestigd én Truckparq. Naast deze vestigingen werkt MAAT op verschillende locaties in Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, de Botlek en Antwerpen.

In oktober organiseert MAAT een Open Dag op twee locaties.

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws