Nieuwe Friend: Magneet Communicatiecentrum, méér dan indrukwekkend

07-08-19

Een nieuwe Friend in Business: Magneet Communicatiecentrum. Van ontwerp en creatie tot (grootformaat)printen en belettering, van gifts en relatiegeschenken tot voorraadbeheer en distributie, van kleding tot advies en begeleiding bij inkoop en marketing. ‘U vindt wat u zoekt’, zegt directeur Mathieu Levens.

‘Onze toegevoegde waarde zit ‘m in één woord: ontzorgen. Kan niet, bestaat niet. Wij zoeken altijd naar oplossingen, kijken verder dan het product en denken creatief. Regelen, dat doen we graag, zodat klanten zich met een gerust hart kunnen bezighouden met datgene waar zij goed in zijn', aldus Levens.

Magneet Communicatiecentrum (Magneet+Romer) is een familiebedrijf, opgericht in 1932 door Jan Levens sr. Een boekdrukkerij en uitgeverij in de beginjaren, maar onder leiding van zoon John transformeerde het bedrijf tot een moderne handelsdrukkerij die innovatieve producten en diensten leverde. In 2002 kwam kleinzoon Mathieu aan het roer. Hij maakte de omslag van drukkerij naar allround communicatiecentrum. 

Op 1 september 2014 nam Mathieu Levens drukkerij Romer over. In twee jaar tijd waren de bedrijfsprocessen volledig geïntegreerd, vormden de medewerkers een hecht team en waren de bedrijfsactiviteiten verder uitgebreid. Exact twee jaar later, op 1 september 2016, veranderde de bedrijfsnaam van Magneet+Romer in Magneet Communicatiecentrum.

Meer nieuws