Nieuwe Friend: Stars Design

15-01-20

Een nieuwe Friend in Business: Stars Design, in 1994 opgericht door interieurarchitect Gerben van der Molen. Het bedrijf, gevestigd in Schiedam, is gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs voor hotels, restaurants, ziekenhuizen en kantoren.

Stars Design heeft in ruim 25 jaar meer dan 200 projecten uitgevoerd voor toonaangevende bedrijven als het WTC Rotterdam, SS Rotterdam, Diergaarde Blijdorp, Stroom, Albert Schweitzer Ziekenhuis en het Delta Hotel in Vlaardingen. 

‘Omdat wij business-to-business interieurs ontwerpen heeft het altijd te maken met kosten en opbrengsten’, vertelt Van der Molen. ‘Een slim ontworpen interieur kan kosten besparen en zorgen voor extra omzet. De kostenbesparingen kunnen zitten in operationele kosten door een goede routing, een lager ziekteverzuim, energieverbruik, schoonmaak en onderhoud. Een goed ontworpen interieur gaat niet over leuke vormen en mooie kleurtjes, het heeft invloed op het primaire proces van een hotel, zorginstelling of kantoor. En daar zijn we goed in, heel goed.’

Stars Design werkt niet alleen in Rotterdam en omgeving, maar door de hele Benelux. Van Texel tot Brussel, voor prominente professionele opdrachtgevers.

Meer nieuws