Nieuwe general manager voor WTC Rotterdam: Angélique van Hienen

25-10-16

World Trade Center Rotterdam heeft Angélique van Hienen aangesteld als general manager. Zij werkte eerder als investment manager in de regio Drechtsteden en heeft ruime ervaring in de vastgoedbranche en op het gebied van promotie en internationaal zakendoen.

De aanstelling van Van Hienen volgt op de overname van het kantorendeel in WTC Rotterdam door het Bouwinvest Office Fund in 2015. Daarmee werden het complex en de organisatie onder de loep genomen en is een nieuwe koers ingezet. ‘Het is onze doelstelling om het World Trade Center nog meer te profileren en te ontwikkelen als dé internationale zakelijke ontmoetingsplek van Rotterdam’, aldus Angélique van Hienen.

Verbinden

‘De functie van General Manager past perfect bij mijn eerder opgedane ervaring, netwerk en interesses’, licht Van Hienen haar aanstelling toe. ‘Er ligt een mooi plan om het WTC Rotterdam toekomstbestendig te houden. We streven ernaar ons trade– en investment-profiel te versterken door internationale, regionale en lokale partijen met elkaar te verbinden. Internationaal is het World Trade Center Rotterdam gekoppeld aan het WTC Association-netwerk van meer dan 300 WTC’s in 89 landen. Dit netwerk kan van bijzonder toegevoegde waarde zijn voor de meer dan 250 gevestigde bedrijven in ons gebouw.’

De nieuwe koers van het WTC Rotterdam omvat ook plannen voor het gebouw zelf. ‘Diverse kantoorvloeren worden momenteel duurzaam gerenoveerd en er wordt hard gewerkt aan de verdere uitbouw en vernieuwing van faciliteiten als diverse horecavoorzieningen, hotel, fitnessvoorzieningen, winkels en overige services’, aldus Van Hienen.

Lees meer over WTC Rotterdam in een interview met Angélique van Hienen in komende editie van Friends in Business.

 

FOTOGRAFIE: WORLD TRADE CENTER ROTTERDAM

Meer nieuws