Ondernemerschap

Nieuwe hoofdkantoor JEX niet meer te missen dankzij SIGN-PARTNERS

JEX - Barendrecht

Het nieuwe hoofdkantoor van JEX in Rotterdam-Kralingen is niet meer te missen. Daar heeft SIGN-PARTNERS voor gezorgd. ‘Een aantal weken geleden werden we via het Friends in Business netwerk benaderd door JEX met de vraag of we iets gaafs konden maken bij de entree van het nieuwe pand’, zegt Jeroen Blom van SIGN-PARTNERS.

‘Mijn collega’s van deSIGN Branding zijn aan de slag gegaan met het ontwerp en inmiddels is het eindresultaat geplaatst. Een gewrapt aluminium kokerprofielconstructie, voorzien van doosletters in de huisstijl van JEX.’

Nick Hillebrand (JEX): ‘Wij wilden duidelijk maken dat dit de nieuwe locatie van JEX is. We verwachten niet dat iemand voortaan nog twijfelt of ze ons hebben gevonden’, lacht de algemeen directeur. 

Het online carrièreplatform is in april verhuisd naar het nieuwe prachtige onderkomen in Kralingen. Ook SIGN-PARTNERS gaat binnenkort verhuizen. De specialist op het gebied van bewegwijzering gaat verhuizen naar een nieuw onderkomen pal aan de A4, tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. 

Lees ook: Nieuwe onderkomen van SIGN-PARTNERS opgeleverd

JEX is vorige maand official training partner van Feyenoord geworden. De naam van het bedrijf prijkt in ieder geval voor de komende twee seizoenen op het trainingsshirt van de Rotterdamse club.

Lees ook: Nick Hillebrand (JEX) over partnership met Feyenoord: 'Wij zijn zeer trots'

Dit artikel wordt u aangeboden door

JEX

Jex.nl is een online platform voor de carrière markt waarbij JEX door technologie en data de gebruiker de volledige cyclus begeleid.

Meer nieuws