Ondernemerschap

Nieuwe software-tool Van der Ent Group voor taxaties

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Van der Ent Group gebruikt sinds deze maand een software-tool waarmee klanten zelf hun huis kunnen taxeren. ‘Dit is het moment om nieuwe ideeën te integreren’, zegt directeur Christiaan van der Ent.

‘Wij verhuizen mensen, maar het is nu niet echt de tijd om nu mensen over de vloer te hebben. Met de nieuwe software hebben we al taxaties gedaan. Het heeft echt toekomst.’

Van der Ent geeft toe slapeloze nachten te hebben gehad toen de crisis uitbrak. ‘In het begin zeker, toen was ik onrustig. Nu gaat het beter. Nationaal loopt het bij ons nog aardig door. Internationaal niet. Dat staat stil.’

De saamhorigheid in crisistijd houdt veel mensen op de been. ‘Je merkt wel dat de scherpe kantjes er een beetje af zijn. Het 24 uur per dag altijd bezig zijn, altijd haast hebben, dat is weg. Er heerst nu vooral berusting en er is veel begrip. Mensen relativeren meer’, aldus Van der Ent.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws