Ondernemerschap

Nieuwe tak voor Flexxgroup: Flexx Facility

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Flexxgroup komt met een nieuwe tak. Flexx Facility, facilitaire dienstverlening en schoonmaak op z’n Rotterdams. ‘Met Flexx Facility willen wij een wezenlijk verschil gaan maken in de schoonmaakbranche met veel aandacht voor mens en milieu’, zegt Karin Zwaan, business unit manager van Flexx Facility.

‘Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en krijgen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen door middel van trainingen. De gezondheid en het geluk van onze medewerkers is voor ons zeer belangrijk. Het verantwoord ondernemen onderschrijven wij met de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Daarnaast werken we nauw samen met het UWV en het Werkgeversservicepunt in diverse gemeenten’, vervolgt Zwaan.

‘Ons onderscheidend vermogen in de facilitaire dienstverlening zal liggen in het resultaatgericht schoonmaken, het promoten van dagschoonmaak en het reduceren van het gebruik van chemicaliën door op een innovatieve manier te werk te gaan. Wij werken zoveel mogelijk met nieuwe, innovatieve, milieuvriendelijke en energiezuinige producten en machines.’

Benieuwd wat Flexx Facility voor uw onderneming kan betekenen? Bel: 085 105 41 14. 

Meer nieuws