Rotterdam

Nieuwsbrief Baker Tilly weer vol interessante en relevante financiële inzichten

Baker Tilly Rotterdam - Rotterdam

De periodieke nieuwsbrief van Baker Tilly staat ook deze maand weer vol handige financiële tips en tricks voor ondernemingen. Het accountancy- en advieskantoor deelt vanuit haar (inter)nationale expertise regelmatig interessante en relevante inzichten die organisaties vooruit kunnen helpen.

Zo wijst Baker Tilly in de meest maart-editie van de nieuwsbrief onder meer op de SLIM-subsidie. Deze regeling maakt het voor MKB-onderneming mogelijk om gesubsidieerd te investeren in de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers. Ook worden de fiscale aandachtspunten rondom de auto van de zaak op een rij gezet. Waar moet u als ondernemer, werkgever of DGA rekening mee houden? De experts gaan dieper in op de omzetbelasting, loonheffingen, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting die hierbij een rol spelen.

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn het eenzijdig wijzigen van arbeidsvoorwaarden, de nieuwe inhoudingsvrijstelling van de dividendbelasting en het terugvragen van de energiebelasting voor stichtingen met een ANBI-status. Wie de nieuwsbrief leest, is dus weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in zijn of haar sector.

Wil je de nieuwsbrief van Baker Tilly automatisch ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via https://www.bakertilly.nl/aanmelden-nieuwsbrief.  

Dit artikel wordt u aangeboden door

Baker Tilly Rotterdam

Baker Tilly biedt oplossingen voor vragen die u als ondernemer bezighouden. Wij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor.

Meer nieuws