Ondernemerschap

‘Ik wil anderen laten ervaren hoe warm de club Excelsior is’

Factris - Rotterdam

Ras-Rotterdammer Nouri Verhoeven, Head of Sales Benelux van Factris, speelde in de jeugd voor Excelsior. Nadat hij van zijn achtste tot vijftiende voor de club speelde, merkte hij dat de warme en familiare sfeer ervoor zorgt dat iedereen zich bij Excelsior thuis kan voelen.

Nouri kon zijn droom als profvoetballer niet waarmaken al is hij tegenwoordig op een andere manier verbonden aan de Kralingse club.

Met Factris, een organisatie die ondernemers helpt met het versimpelen van facturen, neemt hij dit seizoen relaties mee naar de thuiswedstrijden van Excelsior. ‘Ik vind het fijn om anderen nu laten ervaren hoe de sfeer is in het Van Donge & De Roo Stadion. Ik denk dat het belangrijk is dat iedereen kan ervaren dat Excelsior er voor iedereen is.’

Factris helpt ondernemers én Excelsior

Door de facturen van ondernemers over te nemen, ontzorgt Nouri met Factris veel ondernemers. Met de gedachtegang om ondernemers én mensen te helpen, “het is fijn om ondernemers een steuntje in de rug te geven”, gaat Nouri door het leven.

Door de werkwijze van Factris hoef je als ondernemer niet langer rekening te houden met de betalingstermijn en heb je binnen 24 uur de beschikking over het desbetreffende bedrag. Voor Nouri, die met Factris op een laagdrempelige wijze ondernemers helpt, was het dan ook geen moeilijke keuze om als sponsor verbonden te zijn aan Excelsior.

Excelsior een warm hart toedragen

‘De club heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehouden, ik heb er een belangrijk gedeelte van mijn leven als speler rond gelopen. Nadat ik namens Factris aan het inventariseren was op welke manier wij het Rotterdamse gevoel wilden verstevigen, informeerde ik bij Excelsior naar de sponsor mogelijkheden’, aldus Nouri.

Volgens Nouri staat Excelsior niet alleen bekend om haar laagdrempeligheid maar ook om de passie en de samenhorigheid. ‘De keuze was dan ook snel gemaakt om aan te sluiten bij de businessclub. Komend seizoen is een interessant Eredivisie seizoen en ik kijk er dan ook naar uit om onze Factris contacten mee te nemen naar de thuiswedstrijden.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Factris

En we zijn nog maar net begonnen.

Meer nieuws