Rotterdam

o2Factoring hoofdsponsor van ‘ultrafietser’ die wereldrecordpoging gaat doen

FreelanceFactoring - Rotterdam

o2Factoring, het zusterbedrijf van FreelanceFactoring, is hoofdsponsor geworden van ultrafietser Floris Von Bönninghausen. Deze sporter gaat zijn droom najagen en een poging wagen om het 24-uursrecord te verbreken. Met deze recordpoging probeert hij zoveel mogelijk geld op te halen voor Alzheimer Nederland. Zijn moeder lijdt aan alzheimer.

‘Wij helpen Floris graag om deze poging mogelijk te maken,’ zegt directeur Igor Meijs (foto), zelf ook een fanatiek sporter. ‘Ik vind het erg mooi dat we met o2Factoring begin dit jaar de samenwerking met Floris zijn aangegaan. Zijn project en ambitie passen perfect bij onze mentaliteit en visie. Vanuit ons ondernemershart voelen wij dat het tijd is om ons hard te maken voor uitdagingen groter dan de onze. Door iets terug te doen voor de maatschappij. Daarom kiest o2Factoring ervoor om Floris von Bönninghausen te sponsoren in zijn actie om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland. Op deze manier hopen we tijd te winnen in het onderzoek naar een ziekte die het besef van tijd doet verdwijnen.’

Trainen, trainen, trainen
Igor: ‘Geld is tijd, ook voor ondernemers is het belangrijk om stil te staan bij de dingen die zij belangrijk vinden. Of dit familie, sport of andere dromen zijn, want tijd kan je maar één keer besteden. Het wereldrecord zelf zal pas in september dit jaar worden aangevallen. Tot die tijd is het trainen, trainen en nog eens trainen. Voor de fietsers: Floris moet 24 uur lang ongeveer 300 watt gemiddeld fietsen om het record te verbeteren!’

Meer weten over de actie van Floris en de steun van o2Factoring? Kijk dan op de website van o2Factoring. Hier kun je ook doneren.

Dit artikel wordt u aangeboden door

FreelanceFactoring

Freelance Factoring is in 2012 opgericht. Sinds 2016 zitten we met een team van 20 jonge, ambitieuze mensen aan het Oostplein in de havenstad Rotterdam.

Meer nieuws