Office Centre opent vestiging in Zadkine

13-03-19

Deze week is in het Zadkine aan het Benthemplein in Rotterdam een vestiging geopend van Office Centre. De nieuwe winkel gaat gerund worden door studenten van de school. Dinsdag vond het officiële moment plaats.

Office Centre timmert flink aan de weg. Begin dit jaar werd Office Centre Barendrecht feestelijk heropend. Na een overname afgelopen zomer is er keihard gewerkt om het lokale ondernemerschap weer terug te brengen. Door in te spelen op de lokale behoefte wil Office Centre weer een begrip worden. 

Ander mooi nieuws dit jaar was dat Office Centre officieel partner is geworden van Feyenoord. Eind januari werd het partnership bekrachtigd voor het bekerduel van de Rotterdamse club met Fortuna Sittard. 

Office Centre is de specialist in kantoorartikelen en oplossingen. Met alles onder één dak: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook kunt u bij Office Centre terecht voor drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en technische ondersteuning. 

Meer nieuws