Olga Nuyts (Enquire IT): ‘Ik wil met klanten omgaan zoals ik zelf behandeld wil worden’

15-04-19

Komende maand wordt het zomernummer van Friends in Business gepresenteerd. Met op de cover de Rotterdamse topondernemer Michel Perridon. Natuurlijk staan er meer mooie verhalen in het magazine, ook met een nieuwe Friend: Olga Nuyts van Enquire IT.

In het verleden had zij personeel in dienst, tien man sterk, tegenwoordig werkt Nuyts alleen. Een goede beslissing. ‘Ja, ik doe weer wat ik het leukste vind en dat is bij de klant op de vloer aan de slag zijn. Destijds was ik vooral bezig met managen, de financiën, de leaseauto’s, creditnota’s, enzovoort. Het klinkt misschien arrogant, maar niemand kan mijn klanten met zo veel passie helpen als ik zelf. Dat gaat voor elke ondernemer op, denk ik. Je stáát ergens voor. Ik wil met klanten omgaan zoals ik zelf behandeld wil worden. Ze kunnen mij dag en nacht bellen.’

Nuyts heeft een uitstekende reputatie als specialist in de ERP-systemen van Microsoft. Haar klanten, veelal internationaal opererende MKB-bedrijven, leggen hun hele bedrijfsproces in haar handen.

Het hele verhaal met Nuyts van Enquire IT in het komende magazine van Friends in Business. Op 21 mei wordt het zomernummer gepresenteerd in The Oyster Club. 

Meer nieuws