Ondernemerschap

Ormer ICT bekroond tot ESET Gold Partner 2022: ‘De beste antivirussoftware’

Ormer ICT - Schiedam

Mooie waardering voor Ormer ICT: het bedrijf is bekroond tot ESET Gold Partner. ESET is gespecialiseerd in antivirussoftware. In 2021 ontving het bedrijf de AV-Test Top Product award voor de beste Windows-antivirussoftware, een AAA-award van SE Labs voor Enterprise Endpoint Protection en de Business Security APPROVED-award in ontvangst mogen nemen van AV-Comparatives.

‘We zijn trots dat we Gold Partner zijn van ESET,’ zegt Jeroen Bakker, Chief Information Security Officer bij Ormer ICT. ‘Dat is een mooi compliment. Maar het mooiste is dat we met ESET veel meer bereiken dan alleen veiligheid. ESET is namelijk één van de beste van de wereld op het gebied van ???????? Security: antivirus, firewalling en anti-malware op werkplekken en servers. Daarvan profiteren vooral ook onze klanten.’

Partnership verlengd
Ormer ICT verlengde onlangs de verbintenis met Friends in Business. ‘De samenwerking met Friends in Business verloopt naar volle tevredenheid. We zijn niet voor niets al zo lang aan elkaar verbonden,’ zegt directeur outsourcing Peter Reulen. Al bijna 30 jaar is Ormer ICT dé dienstverlener op het gebied van IT. Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dat doet het bedrijf door middel van IT detachering, IT-beheer en software development. Oprichter Jan Willem Jongebreur is nog steeds de algemeen directeur van het bedrijf.

Lees ook: Blog Ormer ICT: de gevaren van phishing mail binnen MKB

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws