Rotterdam

Ormer ICT bundelt krachten met Aquadis: ‘Gedeelde passie voor innovatie’

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT heeft een strategisch belang genomen in Aquadis, een specialist in softwareontwikkeling uit Woerden. Dankzij hun voortdurende groei en ambitie vonden beide bedrijven elkaar snel in de samenwerking. Beide ondernemingen, met decennia aan ervaring en leiderschap binnen hun expertise, delen een visie op het bieden van dienstverlening en innovatieve oplossingen aan hun klanten.

Aquadis heeft een toegewijd team softwareontwikkelaars waarbij persoonlijke groei en kennisdeling voorop staat. Door de aansluiting bij Ormer ICT kunnen zij zich nog meer toeleggen op deze specialisatie, in de wetenschap dat Ormer ICT de slagkracht heeft om de groei te faciliteren. Ondanks alle verschillen is er door de no-nonsense cultuur in beide bedrijven een hele goede match tussen alle betrokkenen.

Passie voor innovatie

‘Dit is een heel mooi moment voor Ormer ICT en Aquadis. Onze samenwerking is gebaseerd op een gedeelde passie voor innovatie en het leveren van topkwaliteit aan onze klanten,’ zegt Jan Willem Jongebreur, algemeen directeur en oprichter van Ormer ICT. ‘Samen zullen we onze expertise inzetten om niet alleen aan de huidige behoeften van onze klanten te voldoen, maar ook om hen voor te bereiden op de toekomst.’

Nieuw tijdperk

‘Door de samenwerking met Ormer ICT is Aquadis in staat om vol in te zetten op groei en het verbreden van ons dienstenpakket,’ aldus Jeroen de Jong, directeur en oprichter van Aquadis. Deze strategische stap markeert een nieuw tijdperk voor Ormer ICT en Aquadis; klaar om gezamenlijk de toekomstige uitdagingen aan te gaan met een stevige basis van ervaring en een vooruitstrevende blik.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws