Ondernemerschap

Ormer ICT wint award voor beste project tijdens KappaDay

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT heeft tijdens de eerste editie van KappaDay, een event van Kappa Data, de award voor beste project gewonnen. In Maarssen kreeg Ormer ICT de prijs vanwege diverse grote projecten die zijn gericht op toonaangevende securityoplossingen van Barracuda Networks.

Door de goede samenwerking met Barracuda Networks en Kappa Data weet Ormer ICT klanten te voorzien van goede adviezen ten aanzien van de inrichting van netwerken met wereldklassebeveiliging. Daarnaast helpt Ormer ICT klanten bij het realiseren van besparingen op de aanschaf van deze producten en diensten.

Over Ormer ICT:
Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen zij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws