Parkeren en kantoorruimte per minuut afrekenen

07-04-16

HNK en Parkmobile starten een landelijke samenwerking om ondernemend Nederland te faciliteren op het gebied van parkeren, werken en vergaderen. Vanaf nu kan er via Parkmobile, naast slim parkeren, ook gewerkt en vergaderd worden bij alle HNK-vestigingen. Net als bij parkeren wordt er alleen betaald voor de tijd dat daadwerkelijk van een kantoorruimte gebruik gemaakt wordt. Maandelijks ontvangt de ondernemer achteraf een factuur met een overzicht van alle gebruikte diensten.

Parkmobile is markleider in mobiele parkeerbetalingen. HNK (Het Nieuwe Kantoor) is sterk in het aanbieden van werk- en vergaderplekken. Voor gebruikers van Parkmobile, betekent de samenwerking dat zij nu ook gebruik kunnen maken van flexibele kantoorruimtes. “Het is fantastisch dat de klanten van Parkmobile nu ook op een eenvoudige manier gebruik kunnen maken van de HNK-vestigingen door heel Nederland. Wij verwachten dat het gemakkelijk en breder aanbieden en gebruiken van werk- en vergaderplekken goed aansluit bij de wensen van Parkmobile-gebruikers.” Aldus Johan Buijs, CEO van NSI, het moederbedrijf van HNK.

Per minuut afrekenen

Werken en vergaderen wordt steeds flexibeler. Ook wat betreft locatie, tijdstip en duur. Tomas Novak, commercieel directeur bij Parkmobile, zegt: “Het is uniek in Nederland dat, net als bij parkeren, kantoor- en vergaderruimte per minuut afgerekend kan worden. Wij zijn er trots op dat wij dit, als eerste partij in Nederland, gezamenlijk met HNK kunnen aanbieden aan de ambulante medewerkers en zelfstandig ondernemers.” 

Meer nieuws