Rotterdam

Partners Rotterdam Topsport en Friends in Business genieten van golfdag bij Seve

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Een prachtige dinsdag voor partners van Rotterdam Topsport en Friends in Business bij Golfcenter Seve. Een 9-holes wedstrijd, een Golf Experience, entertainment, leuke prijzen en culinaire verwennerij. ‘Het was erg goed dat de netwerken van Rotterdam Topsport en Friends in Business samen kwamen’, zegt Jan Dirk Stouten.

‘Dat sport daarvoor het middel was, is geen toeval. Vorig jaar deden we met elkaar een roeiclinic en nu was samen golfen wat ons bij elkaar bracht. Met fijne mensen op een geweldige plek in onze stad.’

Kijk hieronder naar een mooie fotoreportage van Jan Kok:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws