Ondernemerschap

‘Wij doen zoveel mogelijk op de fiets’

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Van Dorp is bezig met gebouwenbeheer, wat ze in Rotterdam veelvuldig doen. Daarnaast heeft het bedrijf een nieuw concept: Van Dorp City Solutions. ‘Hier vandaan doen we binnen de ring zoveel mogelijk op de fiets. Als aanvulling op de gele busjes’, zegt Paul van Dorp.

Elke stad streeft naar zero emissie, maar ook qua parkeerproblemen en snelheid is het een goede keuze om de busjes aan te vullen met elektrische fietsen. Het mobiliteitsconcept Van Dorp City Solutions heeft er zelfs de aanbesteding mee gewonnen voor De Bibliotheek Rotterdam en daar zijn ze heel blij mee.

Van Dorp is echt een familiebedrijf. Paul: ‘Ik ben lid van de familie maar heb er ook vertrouwen in dat dat voor alle medewerkers geldt. Wij hebben geen moederorganisatie in het buitenland die ons van alles oplegt. Ons personeel krijgt vrijheid en dat gaat samen met verantwoordelijkheid.’ 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws