14-09-22

Paul Velders (Axoft): ‘In Kralingen worden medewerkers uitgedaagd om een blokje om te gaan’

Het zijn spannende tijden voor Axoft IT & Telecom. Het bedrijf staat aan de vooravond van een grote verhuizing. Na vijf jaar in het Capelse bedrijvenpark Rivium, steekt het binnenkort de A16 over naar het Boerengat in Kralingen. In het nieuwe magazine van Friends in Business een verhaal met CEO Paul Velders en Wim Milder over de aanstaande verhuizing.

Daar op de achtste verdieping van De Admiraal, dat fraaie gebouw dat in 2003 werd opgeleverd naar ontwerp van architect Frits van Dongen, genieten de 60 medewerkers van Axoft vanaf november van een van de mooiste vergezichten van Rotterdam. ‘Op alle bruggen van de stad’, vertelt Paul Velders met terechte trots.

Naar buiten
‘Ik ben er geen voorstander van dat de medewerkers non-stop achter het bureau zitten. Beter dat ze af en toe naar buiten gaan om de benen te strekken. Maar in het Rivium ben je snel uitgewandeld. In Kralingen worden we als vanzelf uitgedaagd een blokje om te gaan. Het is een veel leukere omgeving.’

Wim Milder, business development director bij Axoft, vult aan: ‘Je hebt er een goede aansluiting op de tram en de metro. Je kunt zelfs met de watertaxi naar het werk. Met de auto maakt het amper verschil. Vanaf de A16 ben je bijna net zo snel in het Boerengat als op het Rivium.’

Het hele verhaal met Velders en Milder in ons nieuwe nummer. Dat magazine presenteren wij op 17 oktober in The Boathouse Kralingen tijdens de Rotterdam Business Party.

Meer nieuws