Ondernemerschap

Perfect Groep gaat alliantie aan met Agile Marketing Agency

Perfect Groep - Gouderak

Perfect Groep Media & Marketing Support gaat alliantie aan met Agile Marketing Agency, specialist in Business Design. Door deze samenwerking ontstaat er een nieuwe (nog completere) vorm van full service.

Naast digitale transformatie en marketing, kan nu ook de opbouw en analyse van digitale klantprofielen en fulfilment worden aangeboden. Ofwel de totale customer journey wordt zowel adviserend als technisch gecoverd.

Totale customer journey als uitgangspunt

Enkelvoudige diensten zijn steeds minder in trek. De vraag naar een gedegen partner die de totale klantreis begeleidt, komt steeds vaker voor. Door de expertise van digital marketing en data-analyse toe te voegen aan de capability van data-opslag en fulfilment ontstaat er een nieuwe categorie full-service bureau. Klanten kunnen vanaf nu ook geholpen worden met business design, zoekmachine advertising, social marketing en website design/development. Of wel: vanaf het eerste klantcontact tot aan het bouwen van een hechte lange termijn klantrelatie.

Twee labels, één dienstverlening
Beide organisaties blijven onder eigen naam werken en hun diensten aanbieden. Relaties van Perfect Groep kunnen nu veel beter met vragen over strategie en data analyse worden geholpen waarbij Agile profiteert van de ICT-infrastructuur die klantprofielen opbouwt en personificatie mogelijk maakt.

‘Wij werken al een tijd lang samen met Agile Marketing Agency. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers een bredere dienstverlening aanbieden. Klanten vinden het prettig, dat ze ook voor zaken als SEA, SEO, webdesign en database-analyse bij ons terecht kunnen. Agile Marketing Agency is hiervoor een zeer geschikte partner met ruime ervaring en veel know how’, aldus Wim van Merkensteijn, algemeen directeur van Perfect Groep

Dit artikel wordt u aangeboden door

Perfect Groep

Betrouwbare partner met ruim 60 jaar direct marketing ervaring. Van bestand tot klant... Of het nu gaat om het beheer van uw adressen, webbased applicaties, uw drukwerk, responsverwerking, verpakken en verzenden van uw mailing. Wij doen het, al jaren. En dit is nog slechts een greep uit alle mogelijkheden die wij u bieden.

Meer nieuws