Ondernemerschap

Peter Blangé (Rotterdam Topsport) siert cover magazine Friends in Business

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Peter Blangé (54) staat op de cover van het komende magazine van Friends in Business. Op 23 september wordt het najaarsnummer gepresenteerd. De oud-volleyballer is de opvolger van Hans den Oudendammer als directeur van Rotterdam Topsport.

Blangé veroverde met de Nederlandse volleyballers goud op de Olympische Spelen van Atlanta in 1996. Italië werd in de finale verslagen door de ploeg van coach Joop Alberda. Blangé was één van de boegbeelden van dat team. 

Jan Dirk Stouten en Frank Vijg spraken in het Bilderberg Parkhotel Rotterdam uitgebreid met Blangé over zijn nieuwe job bij Rotterdam Topsport én ook over een bijzondere trip naar Barcelona.

Het nieuwe nummer verschijnt op 23 september. In The Boathouse Kralingen wordt het magazine gepresenteerd tijdens de Rotterdam Business Party.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws