PortPeople: eenvoudig solliciteren via WhatsApp

08-01-19

Bij PortPeople kunt u solliciteren via WhatsApp. Het gebruik van WhatsApp is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, waarom dus niet solliciteren via een simpel appje?

Door het lanceren van Solliciteren via WhatsApp, enige tijd geleden al, maakt PortPeople het nog gemakkelijker voor kandidaten om een geschikte baan te vinden. ‘Het invullen van een volledig sollicitatieformulier op een mobiel kost simpelweg veel tijd. Door het solliciteren via WhatsApp maken we het nog makkelijker’, zegt Koen Somers, vestigingsmanager bij PortPeople Spijkenisse.

Op een later tijdstip ontvangt PortPeople wel graag een volledige CV, maar door deze optie kan wel sneller contact gelegd worden en bekeken worden of PortPeople iets kan betekenen voor een sollicitant. ‘We proberen het solliciteren echt gemakkelijk te maken’, aldus Somers. ‘PortPeople biedt je simpelweg de optie om een appje te sturen. Dus geen compleet formulier met allerlei in te vullen vragen, maar één druk op de knop. Makkelijk toch? Daarna nemen onze collega’s contact met je op.’

In de applicatie van Portpeople zijn eenvoudig de vacatures te bekijken. De app is beschikbaar voor zowel iOs- als Android-gebruikers.

Meer nieuws