PortPeople trekt een nieuw jasje aan

05-07-19

PortPeople trekt een nieuw jasje aan. De social media kanalen worden ge-update. De vernieuwde verhalen van PortPeople zijn te volgen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

‘We willen de frisse wind, die door het vacature aanbod waait, delen en willen jullie op de hoogte houden van de opleidingsmogelijkheden binnen PortLinq. Volg onze kanalen als je benieuwd bent’, meldt PortPeople op LinkedIn

Over PortPeople
PortPeople is ontstaan vanuit de behoefte aan gekwalificeerde mensen voor het brede spectrum aan functies in de technische- en logistieke sector. De beste mensen op de juiste plek, dat is het devies. Om die kwaliteit is een opleidingsinstituut gecreëerd: PortLinq.

PortPeople zendt gekwalificeerde mensen uit en detacheert. Terwijl PortLinq zorgt voor de benodigde opleiding en certificering. Die synergie is uniek in de haven en industrie. De dagelijkse leiding van de bedrijven is in handen van Alfred Poot. Hij was de directeur van VPR, dat samen met MPS in PortPeople is opgegaan. Poot heeft jarenlange ervaring in zowel het opleiden als uitzenden van mensen. 

Meer nieuws