Postillion Hotels introduceert vrouwenlabel

03-05-16

Bij Postillion Hotels weten ze precies wat vrouwelijke gasten beweegt en waar hun behoeften liggen als zij gebruik maken van de faciliteiten en services van de hotels. Met deze kennis introduceert Postillion Hotels een uniek vrouwenlabel: “Female Touch”.  

Om nog beter aan te sluiten op de wensen van de vrouwelijke zakengast introduceert Postillion Hotels deze maand Female Touch. Een handig pakket met essentials die goed van pas komen bij een overnachting op een van de locaties.

Daarnaast biedt Postillion Hotels tijdens het verblijf diverse extra services. Zo bieden zij kamers magazines, een föhn en een Ladykit op de kamer. ‘Bij boeking is het wel noodzakelijk dat de gast aangeeft gebruik te willen maken van de Female Touch’, aldus Mathilde van der Weerd, directeur van Postillion Hotels.

Bekend met de doelgroep

Postillion Hotels introduceerde al eerder de Woman friendly parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn dicht bij de ingang, wat prettig is als het regent of donker is. Ze zijn extra goed verlicht en bieden dus extra veiligheid. Deze service ontstond nadat Postillion een sterke toename zag van het aantal vrouwelijke gasten aan meetings, congressen en events die in de locaties georganiseerd worden. Maar ook de Business Point-faciliteiten trekken steeds meer zelfstandigen en ondernemers, onder wie zakenvrouwen.  

Meer nieuws